Editorial

L'EDITORIAL

El bàsquet blaugrana, en la cruïlla

El Barça de bàsquet s'ha de reconstruir i configurar una plantilla que recuperi la capacitat competitiva que sembla que ha perdut

El Barça de bàsquet s'ha estavellat de manera contundent contra un potentíssim Real Madrid en la final de la Lliga Endesa. El fulminant 3-0 amb què els blancs es van adjudicar la lliga ha deixat al descobert totes les febleses del projecte de la segona secció del FC Barcelona. És cert que els de Xavi Pascual han hagut de competir contra un Madrid dels més forts de la història, que ho ha guanyat tot i amb autoritat, fet que li ha valgut aconseguir el triplet –lliga, copa i Eurolliga–, i encara hi podríem afegir el pòquer de la supercopa. Però la pallissa del segon partit a Madrid i la debilitat mostrada dimecres al Palau per consolidar la remuntada del tercer quart suposen una desfeta massa important perquè no es prenguin mesures de fons en la secció. En el Barça, un any en blanc –feia set temporades que no passava– és motiu per fer-ho, i l'absència de Navarro en partits transcendentals ja no pot ser una excusa. Al contrari, s'ha de comptar amb els seus problemes físics abans de tota planificació. Pascual va dir després del partit que el seu equip sempre té futur, però que toca començar una nova etapa. I el secretari tècnic, Joan Creus, va advertir de l'obertura d'un període de reflexió. L'equip s'ha de reconstruir, això és una evidència, i cal configurar una plantilla que recuperi la capacitat competitiva que sembla que ha perdut. Amb qui i com és el que cal decidir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)