Editorial

L'EDITORIAL

Deu dies per ensenyar totes les cartes

SeguimentFCB no ha passat el tall, però que tots els candidats intentin recollir el seu llegat és una prova del pes que ha tingut

Finalment són quatre, com ja s'intuïa, els aspirants a la presidència del Barça. SeguimentFCB, una plataforma que es presentava tan sols amb dos objectius per afavorir l'aficionat, s'ha quedat a només 16 firmes i, sigui de cor o per quedar bé, tothom lamenta que no hagin passat el tall. Que una plataforma tan instrumental com aquesta hagi recollit més de 2.500 signatures vàlides diu molt, i bé, de la salut democràtica del Barça i ha aportat un aire diferent a la precampanya. I, per sobre de tot, ha aconseguit uns suports que cap dels candidats vol que se li escapin. La prova és que tots intenten recollir en un grau o altre les propostes de SeguimentFCB.

Ens esperen deu dies intensos en extrem, en els quals es concentrarà tot l'arsenal de noms, propostes, informes i promeses per captar el vot i també l'acidesa, la guerra de nervis i alguna carta amagada per perjudicar la imatge del rival més ben situat.

No hi ha temps per a dubtes. Bartomeu sembla que és el més ben posicionat pel nombre de signatures vàlides. Per això evita tant com pot el cos a cos amb els rivals. En la mesura que tots vagin en contra de l'expresident tindrem la constatació que realment és el favorit. I també així creixerà la possibilitat de pactes entre altres candidats. Si perceben que el que està en joc és guanyar o marxar cap a casa, el possibilisme s'acabarà imposant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)