Editorial

L'EDITORIAL

Florentino provoca un altre incendi

El Real Madrid ‘paga' perquè Iker Casillas
se'n vagi al Porto i els directius
ni tan sols assisteixen
al seu acte
de comiat

L'entorn mediàtic i l'afició del Real Madrid viuen aquests dies amb una barreja de sentiments la decisió del club de desfer-se del seu capità, Iker Casillas. Les declaracions del pares del jugador acusant Florentino Pérez d'engegar una campanya contra el porter el 2010 han encès encara més els ànims entre els defensors del porter, que no entenen no només que se'n vagi, sinó que el club li hagi de pagar una indemnització milionària perquè pugui jugar en un possible rival de la lliga de campions: el Porto.

Tot el que està fent el Madrid en aquest afer sembla abocat al desastre. Casillas se'n va quan el club encara no ha pogut lligar definitivament el fitxatge de De Gea, ja que el Manchester United es resisteix a vendre'l per menys de 40 milions d'euros, una xifra desproporcionada per a un jugador que acaba contracte el juny del 2016. Per si no n'hi hagués prou, l'Espanyol tampoc vol regalar Kiko Casilla, un altre dels objectius immediats del club blanc per reforçar la porteria. El gran fitxatge de fa un any, Keylor Navas, està lesionat i també lògicament decebut, perquè és conscient que el club no compta amb ell per a la titularitat i es planteja demanar el traspàs. El Madrid, doncs, bandeja una llegenda, no assisteix al seu acte de comiat –l'obliga a marxar per la porta del darrere– i fa tot això sense haver-li trobat ni tan sols un substitut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)