Editorial

L'EDITORIAL

La revolució del Barça de bàsquet

El Barça
dóna una altra oportunitat
a Pascual i
fitxa
set jugadors,
però el crèdit de l'entrenador no és il·limitat

La paraula revolució, sovint sobreexplotada, encaixa perfectament en la transformació global que viurà la plantilla del Barça de bàsquet, que va acabar la temporada sense cap títol, un fet que en un club com aquest sempre es pot qualificar de fracàs. El director esportiu, Joan Creus, ha decidit donar una altra oportunitat a Xavi Pascual, molt criticat en alguns sectors aquestes dues últimes temporades, i canviar completament la fisonomia de l'equip amb set nou jugadors d'un perfil, en la majoria dels casos, contraposat al dels membres de la plantilla que se'n van.

Tot i que falta la confirmació oficial d'algun d'aquests fitxatges, el Barça incorporarà el base Arroyo, l'escorta Pau Ribas, l'aler Perperoglou i fins a quatre pivots: Samuels, Verenkov, Lawal i Diagne.

L'aposta és tan forta que segurament aquesta és l'última oportunitat de Pascual per mirar de frenar el gran dominador del bàsquet europeu, el Real Madrid, que també és el rival històric de la secció blaugrana. Econòmicament, la directiva no estalviarà esforços perquè el Barça estigui a l'altura de la seva història, però sovint amb els diners no n'hi ha prou. Pascual, sense crèdit, s'haurà d'esforçar des del primer dia a fer funcionar un equip en què Navarro ja no és l'home que ha de treure les castanyes del foc. Comença una nova etapa al Palau Blaugrana, una etapa de risc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)