Editorial

L'EDITORIAL

Un balanç positiu en el retorn a casa

Luis Enrique diu que tots els objectius que s'havien fixat quan
van marxar als Estats Units s'han complert

El Barça ja és a casa després de la gira de deu dies pels Estats Units. Els blaugrana han disputat tres partits en terres americanes amb una victòria (Los Angeles Galaxy), un empat (Chelsea) i una derrota (Manchester United) en què s'ha pogut comprovar l'interès que desperta el club als Estats Units. Fins a 240.556 espectadors han vist en directe els tres partits del Barça. Només aquesta xifra ja fa que la gira sigui positiva des del punt de vista del màrqueting i de l'impuls i el reconeixement mundial de la marca Barça que és, el capdavall, el que fa que els grans equips facin milers i milers de quilòmetres en viatges transoceànics durant la pretemporada en comptes de quedar-se a casa a fer la preparació.

Luis Enrique ja va dir que, si fos per ell, no faria gires, però un cop assumit que van amb el càrrec, el tècnic asturià fa un balanç positiu de la feina feta als Estats Units. Luis Enrique va dir després del matx contra el Chelsea que tornen contents a casa, que tots els objectius que s'havien fixat quan van marxar cap als Estats Units s'han complert, que ha pogut donar minuts a tots els seus homes i que estan preparats per fer front al que els espera en les properes setmanes: la disputa de dos títols més, les supercopes europea i espanyola. A més, a partir d'avui l'equip anirà recuperant els jugadors sud-americans que van participar en la copa Amèrica

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)