Editorial

L'EDITORIAL

La temporada comença avui al Camp Nou

En la pretemporada es perdona gairebé tot perquè la fi justifica els mitjans, però a partir d'avui la cosa ja va de debò

Luis Enrique té una part de raó quan diu que la pretemporada no és el millor moment per jutjar les possibilitats d'un equip de triomfar o no. De fet, ell va anar més enllà i va dir directament que no li solia agradar aquesta etapa de la preparació, que ell, com tothom, gaudeix molt més dels duels en què hi ha alguna cosa en joc. Malgrat això, va fer bé diumenge de tocar el crostó als jugadors que havien participat en el partit contra la Fiorentina, matx en què el Barça no va complir el mínim exigible a un equip que acaba de fer el segon triplet de la seva història.

Però si hi ha algun punt de partida en què aquestes coses ja no es podran perdonar, aquest és precisament avui, quan l'equip es presenta davant l'afició i juga un torneig que mereix un respecte enorme: el Gamper. Guanyar el partit, lògicament, no és una obligació, però els jugadors han de plantejar el duel amb la intensitat que exigeix el públic del Camp Nou. Ho han de fer no només per això, que ja és una raó prou gran, sinó perquè arriben els primers títols de la temporada, començant per la supercopa d'Europa. Luis Enrique començarà a resoldre avui un dels dubtes existencials de tots els culers: estan preparats Messi, Neymar i companyia per jugar al màxim nivell després de les seves vacances o s'ha de donar més oportunitats als jugadors que fa més temps que s'entrenen?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)