Editorial

L'EDITORIAL

Marc Márquez alimenta les expectatives

Res sembla impossible
si el protagonista és ell, però són 47 punts menys que Lorenzo i
56 menys
que Rossi

Torna a Europa el mundial de motociclisme i ho fa amb un nom en boca de tothom, Marc Márquez. Dues victòries seguides seves –i la sensació que Honda li ha proporcionat una moto per fi competitiva– han estat suficients per centrar tota aquesta setmana en les seves possibilitats de remuntada. Seria èpica, perquè amb 200 punts en joc el seu desavantatge amb Valentino Rossi és de 56 punts i respecte a Jorge Lorenzo, de 47. Però és tal la dimensió del pilot de Cervera que ningú s'atreveix a descartar-lo. En qualsevol altre cas ni se'n parlaria, però quan el protagonista és el pilot de Cervera, els impossibles sembla que deixin d'existir.

En tot cas, el repte és d'una dificultat extrema. D'entrada, perquè exigeix guanyar gairebé totes les curses –i aquest any Honda no mostra la superioritat tècnica del 2014– i confiar que Dani Pedrosa resti punts a Lorenzo i Rossi.

En un escenari d'equilibri mecànic –amb punts forts molt marcats i diferenciats per als dos grans rivals– que els circuits s'adiguin més a una o altra moto també compta. Brno, Silverstone i Misano s'adapten bé a Yamaha, Motorland i Motegi a Honda i Phillip Island, Sepang i Xest, a totes dues més o menys igual. Però amb Márquez pel mig, també això és relatiu. En tot cas, el que està garantit és un nivell d'espectacle superlatiu en què es podria emmirallar, per exemple, l'esllanguida F-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)