Editorial

L'EDITORIAL

Comptador a zero, comença la lliga

El Barça tindrà una estrena de lliga més complicada del que tothom es va pensar quan es va fer el calendari

El Barça tornarà demà a l'activitat després de perdre la supercopa d'Espanya contra l'Athletic i pensant en l'inici de la lliga, diumenge a San Mamés contra el mateix rival que l'acaba de derrotar. El Barça tindrà, doncs, una estrena de campionat encara més complicada del que tothom es va pensar quan es va sortejar el calendari. L'Athletic acaba de superar el Barça en un duel d'anada i tornada que si bé no té res a veure amb un partit en què hi haurà tres punts en joc, sí que podria marcar per on anirà el duel de diumenge depenent de com comenci.

Faria bé el Barça, doncs, d'oblidar aquest inici de pretemporada de bojos, en què més que preparar-se per a una llarga i dura temporada ha hagut de lluitar per dos títols, amb la pressió afegida d'aconseguir el
segon sis de sis de la història blaugrana.

Aquesta pressió ja no existeix, i com va dir dilluns Luis Enrique, de les derrotes també es pot aprendre. Cal esperar que el Barça ho faci, oblidi aquestes setmanes de vertigen i se centri en la lliga, on es comença de zero. Amb el problema afegit de les baixes que tindrà al darrere, ja sigui per sancions o per lesions, i que fa que, ara mateix, només disposi de quatre defenses en plenes condicions per anar a Bilbao. La injustificable acció de Piqué, que va posar en safata la seva expulsió a Velasco Carballo, dificulta encara més l'arrencada de la lliga del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)