Editorial

L'EDITORIAL

I Pedro marxa finalment al Chelsea

Els aficionats del Barça s'han estimat
i s'estimen Pedro, no només pel seu futbol, sinó també per la seva manera de ser

Pedro ja no jugarà més amb el primer equip del Barça. Estava cantat, però el destí del jugador canari, a Anglaterra, en la Premier League, no és a la ciutat de Manchester com tots ens pensàvem en aquestes últimes setmanes, sinó a Londres, al Chelsea de José Mourinho. Pedro va viatjar ahir de forma sorprenent a Londres, on va passar la revisió mèdica i va acabar d'enllestir el seu fitxatge, que aportarà 28 milions d'euros fixos, més 2 de variables, al Barça.

El Barça, doncs, afrontarà la temporada fins al mes de gener amb un jugador menys dels pocs que ja tenia. I recordem que fins l'1 de gener no pot disposar d'Arda Turan ni d'Aleix Vidal, ni de qualsevol altre jugador que pogués fitxar.

L'èxit de Pedro en el futbol –tres lligues de campions, cinc lligues i dos mundials de clubs fins arribar a 20 títols guanyats amb la samarreta del Barça i 99 gols marcats amb el primer equip– no ha arribat a través del seu talent sinó per la voluntat de no defallir en el seu somni de ser jugador de futbol professional. Els aficionats del Barça s'han estimat i s'estimen Pedro, no només pel seu futbol, pel seu sacrifici i la seva capacitat de treball, sinó també per la seva manera de ser. Fins al final. Pedro marxa del Barça sense haver perdut la modèstia d'aquell jove canari que va arribar al juvenil del Barça i que es va convertir en una peça clau del millor Barça de tots els temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)