Editorial

L'EDITORIAL

El Barça s'ha de preparar per a un lliga dura

Afrontar el curs posterior a un triplet amb una plantilla justa d'efectius és un risc que farà la lliga encara més difícil

El Barça va competir ahir de la manera que se li exigeix en un camp tan dur com el de San Mamés, però ara ja sap què suposa afrontar l'any posterior a un triplet amb una plantilla justa d'efectius. La temporada passada l'equip va tenir la fortuna de no tenir pràcticament cap lesió, però ara les tornes s'han girat i cada baixa pot ser un petit drama. L'absència de Neymar és un problema major que s'ha agreujat de manera exponencial amb el comiat de Pedro, que d'una manera legítima busca més protagonisme, i amb l'absurda sanció de la FIFA, que impedeix a Turan i Vidal estar a disposició de Luis Enrique. Aquest és un desavantatge escandalós del Barça respecte a tots els grans equips europeus, que estan fitxant aquests dies a tort i dret sabent que podran comptar amb els nous jugadors des del primer dia.

Luis Enrique no té ara mateix un jugador de garanties per suplir Neymar i tampoc Messi i Luis Suárez si algun dia no poden jugar. Tampoc hi ha un substitut per a Alves, tot i el bon partit d'ahir de Sergi Roberto. La temporada tot just ha començat i veure a la banqueta jugadors del Barça B en un duel tan determinant és un mal senyal. Quan arribin partits més importants, el desgast dels jugadors clau potser serà excessiu. Luis Enrique fa ara rotacions perquè no té cap més remei, no perquè vulgui. Això, a la llarga, pot passar factura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)