Editorial

L'EDITORIAL

El gran repte és revalidar la Champions

El Barça acumula cinc títols en la màxima competició continental de clubs, però mai l'ha guanyat dos anys seguits

El Barça sabrà avui quin és el tram inicial del seu camí en la Lliga de Campions 2015/16 amb el sorteig de la fase de grups de la competició. Fins a 32 equips estaran avui en el sorteig que es farà a Mònaco amb el somni d'arribar com més lluny millor en la competició, tot i que només un reduït grup d'escollits aspiren fermament a ser un dels dos protagonistes de la final que es jugarà el 28 de maig de l'any vinent a l'estadi Giuseppe Meazza, a Milà, i ser el successor del Barça en el palmarès de la competició.

I entre aquests aspirants hi ha el mateix Barça, el campió, que té davant seu l'objectiu de fer una cosa que mai ha aconseguit: defensar amb èxit el títol. El Barça acumula cinc títols en la màxima competició continental de clubs, però mai l'ha guanyat dos anys seguits. De fet, ningú ho ha aconseguit des que l'antiga copa d'Europa va passar a ser anomenada lliga de campions. El Barça, doncs, té al davant un altre gran repte per fer més gran la seva llegenda: revalidar el títol de la lliga de campions. Una tasca gens fàcil, però que ha de ser un dels objectius de l'equip de Luis Enrique en aquesta temporada.

I tot comença avui a Mònaco, amb Messi i Suárez aspirant al guardó de millor jugador europeu del 2015 i una cerimònia de sorteig que serà més blaugrana que mai, tot un homenatge al club cinc cops campió d'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)