Editorial

L'EDITORIAL

Una gran jornada ciclista a Andorra

El Purito va lluitar fins al final per vestir el mallot de líder i va tenir la recompensa d'agafar avan- tatge a tots els seus rivals, excepte a Aru

La Vuelta ciclista a Espanya va viure ahir a Andorra una d'aquelles jornades que queden gravades en la memòria dels aficionats. L'etapa que havia dissenyat Joaquim Rodríguez no va decebre i va respondre a les expectatives, fins i tot dels que la qualificaven com d'etapa més dura de la història de la volta espanyola. L'equip Astana, amb la victòria d'etapa del basc Mikel Landa i el lideratge de l'italià Fabio Aru, va ser el gran triomfador, però tots els grans favorits a la victòria final van tenir el seu moment de protagonisme i van deixar constància de la seva classe i punt d'honor. Com va ser el britànic Chris Froome. El vencedor del Tour va ser el gran derrotat de la jornada, ja que va cedir més de vuit minuts i ja ha dit adéu a les seves possibilitats de guanyar la cursa. Froome, però, va demostrar la seva condició de gran del ciclisme mantenint-se damunt de la bicicleta i completant els sis ports i 138 quilòmetres tot i que el més fàcil hauria estat plegar.

Pel que fa a Joaquim Rodríguez, el corredor català va començar l'etapa segon, a 59 segons del líder, Tom Dumoulin, i la va acabar al mateix lloc, ara a 27 segons del nou líder, Fabio Aru. El Purito va lluitar fins al final per vestir el mallot de líder i va tenir la recompensa d'agafar avantatge a tots els seus rivals, excepte a Aru, en la lluita per ser al podi final de la Vuelta, a Madrid. La batalla continua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)