Editorial

L'EDITORIAL

I cap dels sis primers va guanyar

Una igualtat que està donada
per les bones prestacions del Vila-real i el Celta, però també pels demèrits dels dos grans

Cap dels sis primers classificats de la lliga de la primera divisió després de la setena jornada del campionat que es va disputar el cap de setmana passat va ser capaç de guanyar el seu partit. El líder, el Vila-real, va perdre al camp del Llevant i continua primer perquè el Real Madrid i el Celta van empatar els seus partits i el Barça el va perdre. L'Atlético de Madrid i el Deportivo, que són cinquè i sisè, tampoc no van passar de l'empat en els seus partits de la jornada. L'Eibar, setè, és l'únic que va guanyar. D'aquesta manera, els set primers de la classificació estan separats per només quatre punts.

Una igualtat que està donada per les bones prestacions d'equips com el Vila-real i el Celta, però també pels demèrits dels dos grans, el Barça i el Real Madrid, que han deixat escapar sis punts en els set primers partits: dues derrotes el Barça, tres empats el Madrid. Joc d'uns i d'altres al marge, aquests sis punts perduts per blaugrana i blancs tenen ara el mateix valor quantitatiu, però qualitativament sembla que deixen una mica més de llast al Madrid. Un aspirant a campió pot perdre a Vigo i al camp del Sevilla, però empatar a Gijón i a casa amb el Màlaga hauria de penalitzar més, en principi, a l'hora de fer el recompte a final de la temporada. I el Barça, cal recordar-ho, va guanyar al Vicente Calderón, on el Madrid va aconseguir un empat, i gràcies, diumenge al vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)