Editorial

L'EDITORIAL

Un retorn per trencar dinàmiques

El Barça, sense Messi, ha de recuperar l'efectivitat a l'àrea rival i trobar la serenor i la confiança en l'àrea pròpia

Torna la lliga, després de l'aturada pels partits de les seleccions, amb el Barça i l'Espanyol obligats a guanyar els seus partits per no entrar en dinàmiques perilloses. El Barça va perdre a Sevilla en un partit en què va merèixer més, però en què va pagar molt cara la seva ineficàcia davant la porteria contrària i les seves badades en defensa. Dues setmanes després, l'equip de Luis Enrique rep un equip, el Rayo Vallecano, que acostuma a plantejar molts problemes als blaugrana pel seu futbol de pressió i a l'atac, tot i que també acostuma a sortir escaldat en les seves visites al Camp Nou. El Barça, sense Messi, ha de recuperar l'efectivitat a l'àrea rival i trobar la serenor i la confiança en l'àrea pròpia per recuperar la confiança dels aficionats. El duel d'avui contra el Rayo és el primer dels set partits, de tres competicions diferents –la copa s'avança pel compromís del mundial de clubs que el Barça té al desembre–, en tres setmanes per al Barça, que dimarts torna a la Champions, a Boríssov.

Per a l'Espanyol, la visita al camp del Betis –que suma dues victòries seguides– és una oportunitat per trencar la ratxa de les dues derrotes consecutives contra el Deportivo i l'Sporting, que l'equip recuperi la confiança en si mateix i Sergio González pugui continuar la construcció de l'equip amb tranquil·litat sense pressions excessives per la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)