Editorial

L'EDITORIAL

Bé al davant, com sempre al darrere

Entremig, quatre gols i una assistència de Neymar que van donar un valuós triomf al Barça contra un Rayo molt valent

Neymar va marcar la diferència en el partit d'anit al Camp Nou entre el Barça i el Rayo Vallecano. Els quatre gols que va fer el davanter brasiler van assegurar matemàticament la victòria blaugrana en el partit, que va ser per tres gols de diferència, i també van significar el retorn de l'eficàcia dels atacants blaugrana davant la porteria contrària. Aquesta també va ser la diferència entre, per exemple, la derrota al camp del Sevilla d'abans de l'aturada pels partits de seleccions i la victòria d'ahir. A Sevilla el Barça va tenir moltes i bones ocasions per marcar i només ho va poder fer una vegada, de penal. Ahir el Barça va tornar a fallar molt davant la porteria contrària durant la primera part i només va ser capaç de marcar, en dues ocasions de penal. En la segona part sí que va saber aprofitar els espais que deixava el joc valent del Rayo per sentenciar en el tram final.

On no hi va haver diferències en el Barça respecte al que estem veient en aquest inici de temporada va ser en la defensa. La rereguarda blaugrana va fer aigües durant molts minuts i encara bo que Bravo va estar molt bé sota els pals. El Rayo va arribar amb eficàcia a l'àrea del Barça, combinant per superar el migcamp blaugrana, però només va poder marcar el primer i l'últim gol del partit. Entremig, quatre gols i una assistència de Neymar que van donar un valuós triomf al Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)