Editorial

L'EDITORIAL

Un pas endavant que no van fer

Els suplents habituals i els titulars ocasionals com Munir i Sandro, especialment, no van aprofitar l'oportunitat

El debut del Barça en la copa 2015/16 a Villanueva de la Serena va ser per oblidar. Per als jugadors i els aficionats del Villanovense que es van enfrontar amb el club campió d'Europa i per als joves del filial blaugrana que van debutar amb el primer equip blaugrana serà un dia que recordaran per sempre més, però per al Barça és millor girar full.

Amb molt bon criteri, Luis Enrique va deixar a Barcelona la major part dels pesos pesants que li queden sans i va confiar en els suplents i en els jugadors del filial per afrontar l'estrena de la copa. El tècnic asturià va ser molt diplomàtic i va dir al final del 0-0 amb què va acabar el debut del campió, que no havia vist apatia en els seus jugadors i que no era fàcil jugar bé quan no hi ha ritme de competició.

Luis Enrique va fer bé de no carregar públicament contra uns jugadors que van ser incapaços de superar un equip de segona B amb molta voluntat però poc futbol, i segurament es va carregar una mica més de raons per demanar a la junta directiva que cal reforçar l'equip en el mercat d'hivern. Especialment al davant, i amb Nolito, que és qui ell vol. Els suplents habituals, i els titulars circumstancials com Munir i Sandro, especialment, no van aprofitar l'oportunitat que van tenir en terres extremenyes. I el Barça, castigat per les lesions i les sancions, necessitava fer un pas endavant que no van fer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)