Editorial

L'EDITORIAL

La muntanya russa de l'Espanyol

Per quarta vegada en els cinc partits que ha jugat a casa, els seus aficionats el van acomiadar amb xiulets

L'Espanyol està vivint aquesta temporada en una mena de muntanya russa en què alterna les alegries amb les decepcions d'una manera que està resultant difícil de pair per als aficionats. L'equip de Sergio González tornava ahir a Cornellà-el Prat quasi un mes després de la desfeta contra l'Sporting de Gijón en el temps afegit. Ahir contra el Granada, el partit es va resoldre novament en l'últim instant. I malgrat que aquesta vegada la resolució va ser favorable a l'Espanyol, que va salvar un punt de manera agònica, el comiat dels aficionats al seu equip va ser molt semblant al d'un mes enrere: xiulada i mostres de desaprovació pel joc desplegat pels blanc-i-blaus.

L'Espanyol és al mig de la taula, amb 13 punts, però per quarta vegada en els cinc partits que ha jugat a casa, els seus aficionats el van acomiadar amb xiulets. La desídia de l'equip, el nul afany competitiu que va demostrar fins que es va veure amb l'aigua al coll amb el 0-1, va treure de polleguera els aficionats espanyolistes, que podrien perdonar a l'equip que no s'acabi de jugar bé, que no hi hagi encert, però de cap de les maneres que no se sui la samarreta.

L'Espanyol va deixar passar ahir una gran ocasió per retrobar-se amb els seus aficionats. El rival, un Granada en zona de descens, els oferia una bona oportunitat que van deixar escapar de manera lamentable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)