Editorial

L'EDITORIAL

Fem el 5.000 i continuem estant aquí

Ho dèiem en el primer editorial: “Volem fer-ho des d'una òptica catalana. Pensat i escrit en català, ens agrada dir”

L'Esportiu porta avui el número 5.000 a la portada. Són 5.000 números editats, 5.000 dies sortint al carrer i donant a qui ho vol l'oportunitat de llegir en català –en una publicació especialitzada– tota la informació, l'anàlisi i la reflexió sobre l'esport català i internacional. Quan vam sortir, la informació esportiva en català estava normalitzada en la ràdio i la televisió, però no en la premsa especialitzada, que només era en castellà. Des d'aquell 2 gener de l'any 2002 en què va sortir al carrer el primer número d'El 9 –del qual L'Esportiu n'és el successor–, els professionals que fem aquest diari ens hem esforçat dia a dia a oferir als nostres lectors la nostra visió del món de l'esport. Una visió no només escrita en català –que tampoc té cap secret, fins i tot hi ha màquines traductores–, sinó també feta des del punt de vista de qui té clar d'on és. No ho diem ara, que Catalunya viu el moment que viu. Ho dèiem en l'editorial d'aquell primer dia: “Volem fer-ho des d'una òptica catalana. Pensat i escrit en català, ens agrada dir.”

5.000 números i quasi catorze anys després, ens sembla que podem dir que hem estat fidels a la nostra idea. Malgrat tots els entrebancs del camí, les crisis de tota mena que hem passat i que encara passem, continuem estant aquí, fent la nostra feina i intentant que el camí sigui molt més llarg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)