Editorial

L'EDITORIAL

I tot el camp va tornar a ser un clam

Els aficionats blaugrana van voler demostrar a la UEFA que no estan disposats a callar de cap de les maneres

El Camp Nou es va omplir com mai de banderes estelades. Els aficionats, que ja s'havien conscienciat prou ells solets, van respondre a la crida de les entitats sobiranistes –que van repartir 30.000 estelades– i van mostrar el seu rebuig a les dues sancions que la UEFA ha imposat al Barça. Si la UEFA es pensava que la treva acordada el dia abans amb el club blaugrana –mentre s'espera la resolució dels recursos que el Barça ha interposat– serviria per apagar els ànims dels aficionats, estava molt equivocada. I els seus delegats, càmera en mà, ho van poder comprovar in situ. Els aficionats culers tenen molt interioritzada la falta de tacte i de comprensió i la prepotència que la UEFA està demostrant en aquest cas i li van voler fer veure que no estan disposats a callar.

I si les grades es van omplir de banderes estelades, d'estrelles, en definitiva, a la gespa les dues grans estrelles de la davantera del Barça –en absència de Messi– van certificar una victòria dels de Luis Enrique que els deixa a tocar dels vuitens de final. Dos gols del brasiler i un de l'uruguaià van servir per derrotar un BATE Borisov ple de voluntat, però que no va poder fer res contra els blaugrana. Una victòria contra la Roma en el proper partit asseguraria la classificació del Barça per als vuitens de final i també el primer lloc del grup abans de l'última jornada de la lligueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)