Editorial

L'EDITORIAL

El mercat d'hivern, un perill imminent

Quan el Barça va al mercat els preus s'inflen. Els reforços de l'equip a l'hivern haurien de ser Messi, Turan i Vidal

A mesura que s'acosta el nou període per fitxar jugadors, els rumors sobre possibles incorporacions al Barça es fan més presents en els mitjans de comunicació. El mateix director tècnic del club, Robert Fernández, no ha descartat l'arribada d'algun jugador per reforçar el mig del camp o la davantera, les posicions més afectades per la plaga de lesions i per la marxa al setembre de Pedro al Chelsea. Que el club ha d'estar sempre atent al mercat és un tòpic i una realitat, i més després de la injusta sanció que li va aplicar la FIFA. Ara bé, arriscar-se en segons quines operacions és un risc no només esportiu, sinó també econòmic, com ha advertit la responsable econòmica de l'entitat. Quan el Barça vol fitxar un jugador, sigui quin sigui, el preu augmenta immediatament, sobretot el d'un hipotètic traspàs. És el que està passant amb Nolito, un jugador interessant però no si el Barça ha de pagar una suma que s'acosti als 20 milions.

És cert que el rendiment de Munir i Sandro està generant molta incertesa de cara al futur, però hi ha altres raons de pes que s'han d'analitzar. L'imminent retorn de Messi i la incorporació d'Arda Turan i Aleix Vidal a partir del gener són probablement la millor solució a mitjà termini. El turc pot jugar tant al mig del camp com a la davantera i el català també és polivalent. La prudència recomana mantenir la calma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)