Editorial

L'EDITORIAL

Lorenzo, un campió just i un final polèmic

L'últim gran premi del mundial s'ha viscut com un clàssic de futbol i el principal beneficiat n'ha estat el campionat

El desenllaç del campionat del món de Moto GP ha tingut tots els ingredients perquè els que n'hagin sortit guanyant hagin estat sobretot els patrocinadors i les televisions amb drets d'imatge. Abans i durant el Gran Premi del País Valencià es va crear un ambient futbolístic, de prèvia d'un clàssic. Declaracions, polèmiques, pronòstics, tribunals pel mig, possibles pactes entre rivals, premsa rosa, etc. Feia anys, doncs, que no es generava una expectació tan enorme abans d'un gran premi. Aquest és un triomf absolut per al motociclisme i els organitzadors del mundial.

Dit això, el final deixa vencedors i bàsicament un vençut, Valentino Rossi. Jorge Lorenzo ha guanyat merescudament el títol i ha estat el pilot més madur de tots en aquesta recta final, molt més que Marc Márquez i sobretot que Valentino Rossi, que literalment ha anat perdent els papers, sobretot en les declaracions d'ahir acusant el campió i el de Cervera –que mai han tingut una bona relació– de fer un pacte per deixar-lo sense títol.

Rossi va perdre el campionat amb una acció lamentable a la pista de Sepang –el cop de peu o coça a Márquez–i amb les declaracions posteriors contra el pilot català.

Davant d'aquests antecedents, Rossi tampoc podia esperar que el d'Honda es deixés la pell a Xest i anés al cent per cent en el seu combat contra Lorenzo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)