Editorial

L'EDITORIAL

Sergio Busquets, imprescindible

Que el migcampista de Badia no figuri en la llista de candidats a guanyar la Pilota d'Or és una gran injustícia

sergio Busquets ha estat un futbolista imprescindible en el joc del Barça des que Pep Guardiola el va fer pujar de l'equip B, una de les apostes pels jugadors del planter més importants de la història del club. El joc i els títols del Barça de Guardiola que va enlluernar el món i els del segon triplet, ara amb Luis Enrique a la banqueta, no s'entenen sense Messi, sense Xavi i sense Iniesta, però tampoc sense Sergio Busquets. El jugador de Badia ha estat i és un autèntic líder a l'ombra, lluny dels focus mediàtics i de les llistes de candidats als grans guardons del futbol mundial, però bàsic, essencial i imprescindible en la millor època del Barça.

Tampoc s'entendria el Barça actual sense Busquets. El migcampista blaugrana està aportant en aquesta arrencada de temporada tot el seu saber estar en un camp de futbol. Ell i Luis Suárez són els únics que no han estat de baixa per lesió o sanció dels homes que formen l'equip base del Barça. Quan Busquets no hi és o no està al seu nivell, l'equip ho nota. I quan està en plenitud, també. Com ara.

Que Sergio Busquets no figuri en la llista de candidats a la Pilota d'Or és una gran injustícia. Les grans estrelles com Messi ara o Maradona, Cruyff, Pelé i Di Stefano abans han fet gran el futbol. Però homes com Busquets, que faciliten la tasca a les grans estrelles i donen equilibri a un joc que al capdavall és d'equip, també han fet gran aquest esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)