Editorial

L'EDITORIAL

Un gran partit d'handbol al Palau

Hi ha més igualtat que en temporades anteriors. Un encert indiscutible del nou format de la lliga de campions

El Barça Lassa rep aquesta tarda al Palau el Vardar, el líder del seu grup de la lliga de campions d'handbol, en el que es presenta com un dels millors partits d'aquest esport que es poden veure en aquests moments a Europa. El campió de Macedònia domina el grup B de la competició amb un punt més que el Barça i, per tant, està en joc acabar la primera volta en el primer lloc del grup. Un primer lloc que aquest any té premi, ja que el primer classificat dels grups A i B, en el qual hi ha els millors equips, es classifica directament per als quarts de final, evitant l'eliminatòria dels vuitens.

Tots els equips que juguen aquest any la màxima competició europea ja han estat derrotats en alguna ocasió. I no n'hi cap que no hagi tastat la victòria. És evident que hi ha un grup de favorits, però encara que de tant en tant hi hagi alguna golejada, hi ha més igualtat que en temporades anteriors. Un encert indiscutible del nou format de la lliga de campions. El Barça acumula quatre victòries, un empat i una derrota en la Champions, una bona mostra de la dificultat que té aquesta competició en la qual l'equip de Xavi Pascual defensa el títol. L'any passat el Barça va jugar 16 partits, amb un balanç de catorze victòries, un empat i una derrota, per guanyar per novena vegada la copa d'Europa. Unes xifres que, ara mateix, no sembla que el campió del 2016 pugui repetir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)