Editorial

L'EDITORIAL

Gerard Piqué, l'assot del madridisme

És futbolista, però parla com un soci i diu que vol que el Madrid perdi sempre perquè és una rivalitat que s'ha de mantenir

Si Gerard Piqué no existís, l'haurien d'inventar. El central del Barça, un dels millors futbolistes del món a la seva posició, és també un culer més, un soci, un home que ha mamat Barça des de petit i que té molt clar quin club defensa i qui és el seu gran rival als terrenys de joc. A Piqué li ha tocat viure com a professional la millor etapa de la història del Barça, la dels títols que cauen un rere l'altre i la del millor futbol fet mai per un equip vestit de blaugrana. I que el Barça sigui el millor, que aixequi copes i que desperti l'admiració del món del futbol, vol dir que tots els altres estan al darrere. Tots, però especialment un, el Real Madrid.

Piqué és com és i de vegades es passa de frenada, però no deixa de fer realitat el somni de molts socis i aficionats culers: poder defensar la samarreta del club de la seva vida, I fer-ho guanyant i tocant el voraviu al Real Madrid. Piqué va fer l'últim gol el dia del 2-6 al Bernabéu, va mostrar la mà al món el dia del 5-0 al Camp Nou i acostuma a recordar el Real Madrid quan celebra títols en què els blancs han estat implicats, o sigui, gairebé tots. Per això Piqué s'ha convertit en el flagell del madridisme del segle XXI. És futbolista, però parla com un soci i diu que vol que el Madrid perdi sempre perquè pensa que és una rivalitat que s'ha de mantenir. I com que el vent fa anys que bufa a favor, doncs encara millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)