Editorial

L'EDITORIAL

Una ocasió que no s'ha de desaprofitar

El partit d'avui no decidirà la lliga, però sí que pot marcar el rumb dels dos contendents en aquesta temporada

Finalment el clàssic ja ha arribat. Si normalment el partit entre el Barça i el Real Madrid, es jugui al Camp Nou o al Santiago Bernabéu, acapara tota l'atenció, el fet que aquest cop l'enfrontament arribi després d'una aturada pels partits de les seleccions ho ha portat tot al límit. L'espera s'ha fet molt llarga per als aficionats des que el passat dia 8 el Barça va guanyar el Vila-real i el Real Madrid va perdre a Sevilla. Hi ha ganes de futbol, de lliga o de Champions, i el clàssic és al capdamunt de tota la piràmide de l'interès.

L'espera, aquesta aturada, ha vingut molt bé als dos equips per recuperar jugadors lesionats o tocats. Especialment el Barça, que ja pot tornar a comptar amb la seva gran estrella, Leo Messi. Luis Enrique no va aclarir ahir, tal com es podia esperar, si l'argentí serà titular aquesta tarda al Bernabéu o començarà el partit a la banqueta. És evident que, si està recuperat, és millor que Messi jugui. Però si no ho fa, el Barça ha demostrat en aquests quasi dos mesos en què ha estat sense Messi, que és un equip fiable i que, encara que el seu joc no és el mateix amb o sense l'argentí, pot afrontar amb garanties partits complicats. El partit d'avui no decidirà la lliga, però sí que pot marcar el rumb dels dos contendents en aquesta temporada. El Barça hi arriba líder i té l'oportunitat de fer mal al seu etern rival. I aquestes oportunitats no s'han de desaprofitar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)