Editorial

L'EDITORIAL

Sense pausa, és l'hora d'un nou repte

Dues setmanes parlant del que podria passar en el clàssic i setanta-dues hores després s'ha de deixar en segon terme el 0-4

Els jugadors del Barça es tornaran a calçar les botes aquest vespre per rebre la Roma en la penúltima jornada de la lligueta de la Champions sense haver paït encara l'exhibició que van fer dissabte a la tarda al Santiago Bernabéu. Són les coses que té el calendari de la competició. Dues setmanes parlant del que podria passar en el clàssic –a causa de l'aturada de la lliga pels partits de les seleccions– i setanta-dues hores després s'ha de deixar en segon terme el 0-4 i tot el que comporta –oblidar-ho és molt difícil– perquè hi ha feina a fer.

Al Barça li falta un punt per enllestir la feina en la primera fase de la Champions, que no és cap altre que passar als vuitens de final com a primer de grup per assegurar-se l'avantatge de camp en l'eliminatòria. L'equip de Luis Enrique està fent una bona Champions i només l'afortunat gol des del mig camp del jugador de la Roma Florenzi ha impedit el ple de victòries.

Luis Enrique deia ahir que encara no han fet res i que l'elogi debilita, però també reconeixia que el seu equip és intel·ligent. Intel·ligent, i amb fam. Com la seva gran estrella, Leo Messi, que segur que es va quedar amb ganes de més dissabte al Bernabéu. Messi necessita minuts per agafar el ritme i el partit d'avui és ideal perquè en tingui. Al Camp Nou, amb tothom amb la moral pels núvols i ell disposat a demostrar qui és el jugador número u.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)