Editorial

L'EDITORIAL

El camí encara serà llarg i ple d'obstacles

El Madrid va encadenar fa un any 22 victòries i va acabar sense cap dels grans títols, un referent que s'ha de tenir en compte

Just ara que el Barça viu el moment més gloriós de la temporada, cal recordar que fa just un any el Real Madrid es trobava en una situació d'eufòria similar. L'equip que entrenava Carlo Ancelotti va encadenar fins a 22 victòries, rècord en la història del futbol espanyol. Des del 19 de setembre (5-1 contra el Basilea en la lliga de campions) fins al 20 de desembre (2-0 contra el San Lorenzo en la final del mundial de clubs), els blancs van ser un conjunt absolutament indestructible. El Barça també va passar per la pedra al Bernabéu (3-1) i les golejades van sovintejar. En els 22 partits l'equip va marcar 80 gols i en va rebre només 10. Les cròniques parlaven d'un equip imperial, amb Kroos, Modric, James, Cristiano, Isco, Bale i Benzema com a figures estel·lars. Com el Barça aquesta temporada, els blancs també havien guanyat la lliga de campions el curs anterior. A partir del gener, però, tot va canviar a Madrid, i els grans títols van anar a parar a les vitrines de l'etern rival.

El paral·lelisme amb la situació del Barça, que encara meravella més que aquell Madrid, és evident. Els partits decisius es jugaran a partir del mes de març. A partir de llavors, s'encadenaran tres mesos de bogeria en què serà impossible cometre cap errada. El repte de Luis Enrique és que l'equip mantingui l'estat de forma actual fins al moment de la veritat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)