Editorial

L'EDITORIAL

El Barça, en un estat de felicitat total

Si el Barça ha arribat fins aquí després d'estar dos mesos sense la seva estrella, ara que ha tornat, res hauria de canviar

El Barça viu en un estat de felicitat total després de golejar el seu etern rival al Santiago Bernabéu (0-4) en la lliga i certificar el pas com a primer de grup en la Champions amb un 6-1 contra la Roma. La visita de la Real Sociedad d'aquesta tarda –un equip que no puntua al Camp Nou des de fa 21 temporades– no hauria de trencar la dinàmica de bon joc i de victòries de l'equip de Luis Enrique. Si el Barça ha arribat fins on ha arribat després d'estar dos mesos sense la seva gran estrella, ara que Messi ha tornat –i en un bon estat, com es va veure dimarts contra la Roma–, res no hauria de canviar.

Però estem parlant de futbol i no s'hi val a refiar-se. Luis Enrique ja va dir després del 0-4 a Madrid i abans de rebre la Roma, que els elogis debilitaven, però que els seus jugadors són intel·ligents. I n'hi van fer sis, als italians.

La Real Sociedad d'Eusebio Sacristán, a més, arriba a Barcelona amb dues baixes importants al mig del camp, i ho haurà de refiar tot a la seva capacitat defensiva si vol puntuar. Eusebio ha dit que es veu capaç de puntuar al Camp Nou, però també té clar que aquesta no és la seva lliga. El Barça, després del 0-4 i el 6-1 ha de seguir en la seva línia, fent que els aficionats culers es mantinguin en aquest món feliç on viuen des de fa setmanes i que s'ha fet encara més gran en els últims set dies. Amb les golejades i el retorn de Leo Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)