Editorial

L'EDITORIAL

L'única decisió possible: el Madrid, fora

Florentino Pérez, però, no es rendeix. El Madrid diu que té raó i que recorrerà on faci falta. Florentino no reconeix mai un error

La decisió d'expulsar el Real Madrid de la copa que ahir va prendre el jutge únic del comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol era l'única que s'esperava d'ell. Tot el món del futbol, excepte Florentino Pérez, Emilio Butragueño i cal pensar que també alguns madridistes, tenien clar que el Real Madrid va incórrer en una alineació indeguda del seu jugador Denis Txérixev en el partit de dimecres a Cadis. I el càstig per una alineació indeguda en una competició que es disputa per eliminatòries és l'exclusió de l'equip infractor. Aquesta temporada ja li va passar a l'Osasuna. La resolució del cas del Real Madrid no podia ser diferent.

No podia ser diferent per bé que el club blanc, en boca del seu president, Florentino Pérez, intentés justificar allò que és injustificable. Les excuses de mal pagador que va donar Florentino Pérez en la compareixença de dijous les desmunta la resolució del jutge. A més, ha quedat provat documentalment que el Madrid, com tots els clubs, va rebre la notificació de les sancions de les semifinals de la copa de la temporada passada.

Florentino Pérez, però, no es rendeix. El Madrid diu que té raó i que recorrerà on faci falta. Té tot el dret a fer-ho, però l'única cosa que aconseguirà és continuar fent el ridícul davant de tot el món. Sembla que Florentino Pérez no reconeix mai un error.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)