Editorial

L'EDITORIAL

Fer bé els deures té recompensa

Ja fa sis temporades que el Barça arriba a l'últim partit amb la classificació per als vuitens de final assegurada

El Barça jugarà demà al camp del Bayer Leverkusen amb la feina totalment feta en la lliga de campions. L'equip de Luis Enrique ja es va assegurar la classificació per als vuitens de final de la competició i el primer lloc del grup en l'anterior jornada, quan va golejar la Roma (6-1) al Camp Nou. Demà, doncs, tranquil·litat i bons aliments en un desplaçament en què el Barça només es juga l'honor i els diners que la UEFA atorga per les victòries.

I tot plegat, perquè el Barça ha fet els deures quan tocava, com els alumnes aplicats, que no deixen les coses per a última hora. I no és pas una cosa que li vingui de nou, al Barça. Ja fa sis temporades seguides que els blaugrana arriben a l'últim partit amb la classificació per als vuitens de final assegurada. En alguna ocasió, però, com va succeir l'any passat contra el PSG, encara hi havia el primer lloc del grup en disputa, que el Barça va saber resoldre a favor seu.

Per tot plegat, Luis Enrique podrà reservar homes com Piqué –amenaçat de sanció per acumulació de targetes– i Iniesta, a més de les rotacions que pugui fer a l'onze inicial. El Barça rep dissabte el Deportivo en la lliga i diumenge marxa cap al Japó per disputar el mundial de clubs. Qualsevol minut de descans que puguin tenir els jugadors o el fet de poder afrontar un partit sense tensió com el de demà és benvingut en una temporada tan llarga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)