Editorial

L'EDITORIAL

Demà, cap al Japó; avui toca el Deportivo

Luis Enrique ja va deixar molt clar ahir que els jugadors saben perfectament que s'ha d'anar pas a pas

Eel Barça agafarà demà al matí un avió per volar cap al Japó a la recerca del seu tercer mundial de clubs, el gran objectiu dels blaugrana en aquest final d'any que culminaria un majestuós 2015 amb la conquesta de cinc títols en les sis competicions que ha disputat. Abans de pujar a l'avió, però, l'equip ha de rebre aquesta tarda el Deportivo de la Corunya, un dels equips revelació en aquesta primera part del campionat de lliga.

Luis Enrique ja va deixar molt clar ahir que els jugadors saben perfectament que s'ha d'anar pas a pas i que abans de començar la lluita per guanyar el mundial de clubs cal assegurar els tres punts contra el Deportivo per seguir ferms en el lideratge de la lliga. El Barça ha encadenat dos empats, a Mestalla en la lliga i a Leverkusen en la Champions. Cal, doncs, retrobar el camí de la victòria, no només per anar al Japó amb plena confiança, sinó també per seguir manant en la lliga. Tots els partits són importants, però el primer és el primer, i el Barça ha de guanyar aquesta tarda el Dépor. Neymar no hi serà, però Luis Enrique recuperarà Sergi Roberto, un home que està sent clau aquesta temporada i que dóna diferents possibilitats tàctiques a l'entrenador blaugrana. El Barça vol ser novament el millor equip del món. I la millor manera d'afrontar-ho és guanyar avui el Deportivo i demostrar a tothom que l'equip està a punt i no té dubtes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)