Editorial

L'EDITORIAL

L'Espanyol i Sergio, en una setmana clau

Sergio estarà demà a la banqueta de l'Espanyol contra el Llevant, però ara mateix ningú pot assegurar el seu futur

L'Espanyol ha de jugar dos partits aquesta setmana. I tots dos a casa. Demà toca la tornada dels setzens de final de la copa contra el Llevant i dissabte partit de lliga contra Las Palmas. Sergio González s'asseurà demà a la banqueta de l'Espanyol, però ara mateix ningú pot assegurar que després del partit contra l'equip canari continuï sent tècnic blanc-i-blau. Els resultats seran els que dictaran el futur de l'entrenador de l'Espanyol.

I la millora dels resultats hauria d'anar acompanyada de la millora del joc de l'equip, un aspecte que comença a ser urgent, molt urgent. Perquè l'equip no juga bé, però tampoc dóna mostres que estigui en una evolució positiva. Tot el contrari. A banda del mal joc, l'equip de Sergio González tampoc demostra la cohesió que cal que tingui un vestidor que té al davant un curs molt llarg. Quan els jugadors comencen a qüestionar l'entrenador, malament rai, i això és el ha passat al club blanc-i-blau els últims dies.

L'Espanyol tenia clar que aquesta seria una temporada dura. Les baixes importants que va tenir durant l'estiu així ho indicaven, i els pronòstics més negatius s'estan complint. Sergio González té al davant un repte molt complicat que pot marcar el futur de la seva carrera com a entrenador de futbol professional. A les seves mans i als peus dels seus jugadors hi ha la solució en aquesta setmana clau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)