Editorial

L'EDITORIAL

Un duel europeu que promet molt

Uns partits que són de bon record per al Barça, que sempre se n'ha sortit quan ha tingut Wenger assegut a la banqueta rival

El Barça s'enfrontarà amb l'Arsenal en els vuitens de final de la lliga de campions. Des del punt de vista de la dificultat del rival, el conjunt de l'incombustible Arsène Wenger estava entre els tres equips que es volien evitar, rere el PSG i la Juventus, els dos més forts del bombo del sorteig que es va fer ahir. Des del punt de vista futbolístic i de l'espectacle, l'emparellament del Barça amb l'Arsenal és tota una garantia que serà una eliminatòria en què es veurà bon futbol.

La filosofia del Barça i la de l'Arsenal són molt semblants. Són equips fets per atacar, que volen tenir la pilota i que tenen jugadors que són uns mestres en aquest joc. Així ha estat en els quatre enfrontaments previs entre els dos equips –en una lligueta, en dues eliminatòries i en una final– en la màxima competició europea des del curs 1999/2000, i res fa pensar que no es repeteixi d'aquí a dos mesos. Uns enfrontaments que són de bon record per al Barça, que sempre se n'ha sortit quan ha tingut Wenger assegut a la banqueta de l'equip rival. L'Arsenal només ha derrotat un cop el Barça, i no li va servir de res. En canvi, Leo Messi li va clavar sis gols –quatre i dos, tots al Camp Nou– en les eliminatòries dels quarts de final i dels vuitens de final de les temporades 2009/10 i 2010/11. La Champions tornarà al febrer amb la promesa d'un gran espectacle futbolístic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)