Editorial

L'EDITORIAL

Amb respecte i prudència, però favorits

Malgrat el ‘jet lag' i els tres empats seguits, el Barça hauria de superar els xinesos i arribar a la final

El Barça busca avui a Yokohama, al Japó, l'accés a la quarta final del mundial de clubs de la seva història. Després de la final perduda el 2006, amb Frank Rijkaard i de les guanyades el 2009 i el 2011, amb Pep Guardiola, l'equip de Luis Enrique vol arribar a la final de diumenge contra el River Plate argentí per lluitar per la seva tercera corona mundial.

El rival del Barça aquest migdia al Japó no serà l'equip que tothom es pensava que seria quan va quedar establert el quadre final de la competició. No serà l'Amèrica de Mèxic, el campió de la Concacaf, sinó el Guangzhou xinès, que va eliminar de manera sorprenent els mexicans en els quarts de final. El futbol xinès està en progressió i el seu campió té a la banqueta un tècnic experimentat com el brasiler Luiz Felipe Scolari i un munt de brasilers al camp, però malgrat tot el Barça és l'indiscutible favorit. Luis Enrique es va mostrar ahir molt prudent amb el duel d'avui i va dir que caldria treballar molt, que l'equip xinès té qualitat i que no poden pensar que sortint a caminar guanyaran el partit. Luis Enrique va dir el que tocava. La treballada victòria del River Plate (1-0) contra l'equip japonès, el Sanfrecce, en la primera semifinal reforçaria la seva precaució, però malgrat el jet lag i els tres empats encadenats, el Barça hauria de superar els xinesos i arribar a la final de diumenge contra els argentins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)