Editorial

L'EDITORIAL

Una nova final ja espera el Barça

El Barça va haver de picar molta pedra per obrir la llauna, però el 2-0 ja va doblegar definitivament l'equip de Scolari

El Barça lluitarà diumenge per guanyar per tercera vegada el mundial de clubs i certificar amb un nou títol la condició de millor equip de futbol del món. El River Plate argentí serà el rival del Barça en una final en la qual l'equip català buscarà desfer l'empat a dos títols que manté amb el Corinthians brasiler i convertir-se en l'equip que ha guanyat més vegades aquest torneig, que l'any 2000 va agafar el relleu de la copa Intercontinental.

Tres gols de Luis Suárez van donar la classificació a l'equip de Luis Enrique, que va haver de picar molta pedra per obrir la llauna contra un equip xinès tan sòlid en defensa com inofensiu en atac. Quan Luis Suárez va fer l'1-0, el Guangzhou només va tenir esma per a una tímida reacció, que Bravo va aturar amb una gran intervenció. El 2-0 tot just començar la segona part va doblegar definitivament l'equip de Scolari.

I tot sense Neymar, i sense Messi, que va ser baixa per un còlic nefrític. Sense els seus dos jugadors més desequilibirants, el Barça va haver de ser pacient per trobar els forats que, entre la lucidesa d'Iniesta i l'efectivitat de Luis Suárez, li van donar el triomf.

La final contra el River Plate ja serà una altra història. Luis Enrique encara no sap si podrà comptar amb Messi i Neymar. Encara queden dos dies i tot és possible. La primera part de la feina ja està feta. Ara falta culminar-la.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)