Editorial

L'EDITORIAL

Mourinho no deixa ningú indiferent

Mourinho ha menyspreat entrenadors, clubs i seleccions, i en alguns moments es pensava que el futbol era ell

José Mourinho és un personatge que no deixa indiferent ningú. La seva sortida del Chelsea, amb la rescissió “de mutu acord” del contracte que el lligava amb el club londinenc fins al 2019 n'és una bona prova. Detractors i seguidors no han desaprofitat l'ocasió per cantar el que per a ells són maldats o excel·lències del personatge. Ningú dubta que Mourinho és un gran entrenador de futbol. Els resultats que ha aconseguit amb diversos equips l'avalen, però el seu egocentrisme, el seu menyspreu per tot aquell qui no li riu les gràcies i el fet que cada dos per tres es comporti com si el món estigués en contra d'ell no el fan precisament un personatge simpàtic.

Mourinho va fer gran el Chelsea en la seva primera etapa –tot i que la Champions la va guanyar amb un altre entrenador, Roberto Di Matteo–, però ha trepitjat tants ulls de poll que ell mateix s'ha anat tancant moltes portes de clubs grans. Mourinho ha menyspreat entrenadors, clubs i seleccions, i en alguns moments semblava que es pensés que el futbol era ell. Aquesta actitud potser li passarà factura en un futur, tot i que en el futbol professional hem vist tantes coses que encara acabarà entrenant algun club del qual havia fet burla. I que ningú ho dubti, aquell dia Mourinho trobarà una justificació pel que havia fet en el passat i ho girarà a favor seu per al futur. Mourinho tornarà. No hi ha cap dubte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)