Editorial

L'EDITORIAL

El Barça, favorit en una final de prestigi

El mundial de clubs no és cap punt final. Amb el trident en forma, la possibilitat d'encadenar dues Champions és ben consistent

El Barça juga aquest migdia la final del mundial de clubs. Cap final d'una competició és un esdeveniment de categoria subsidiària i
menys la d'avui, tot i els intents de devaluar-la per qui no hi participa. Per aspirar a portar el logotip de campió del món de clubs s'ha d'haver guanyat la Champions, i això no són quatre eliminatòries contra rivals domèstics.

El Barça és el clar favorit. Jugui Messi, Neymar, tots dos o cap dels dos, gairebé l'únic argument a favor del River és que tindrà el suport in situ de 15.000 aficionats, mentre que els del Barça ajudaran des de la distància. Els argentins són al Japó com a campions de la copa Libertadores, però les baixes que van tenir a continuació i la trajectòria posterior no dibuixen un equip amb la fiabilitat del Barça.

L'equip de Luis Enrique té al davant la possibilitat de tancar el 2015 amb un balanç a l'abast d'uns poquíssims escollits i difícilment repetible al llarg de la història d'un club: cinc títols de sis possibles, amb el triplet que simbolitza la supremacia d'un equip com a màxim estendard: el triplet de la copa, la lliga i la Champions. En el cas del Barça res fa pensar que la final d'avui pugui ser un punt d'arribada. Un trident amb gana, un equip sòlid i amb varietat de registres i, sobretot, tenir entre cella i cella ser el primer que encadena dues copes d'Europa de l'era moderna, són els arguments per creure-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)