Editorial

L'EDITORIAL

Reivindicació, però també bon futbol

Ni la selecció catalana ni la basca desmereixerien de les competicions oficials de la UEFA i de la FIFA

El Camp Nou es va tornar a omplir ahir de crits d'“independència” i de banderes estelades. Aquest cop no va ser en un partit del Barça, sinó en un matx de la selecció catalana, el que la va enfrontar amb la del País Basc. I aquesta vegada no es preveu que la UEFA sancioni el club blaugrana o la federació catalana. L'amistós d'anit al Camp Nou va tornar a ser un fidel reflex del moment que viu Catalunya. El públic va anar a veure futbol, però també a donar suport al procés sobiranista que viu el país. Fins i tot alguns jugadors van entonar Els segadors, cosa gairebé mai vista. El partit anual de la selecció catalana de futbol ja no és l'únic lloc i moment on reivindicar la independència, com va passar durant anys, però els aficionats es resisteixen a desaprofitar la ocasió. Ahir mateix, el concert de Sant Esteve, al Palau de la Música Catalana, també es va reclamar la independència de Catalunya.

Sobre el terreny de joc, tots els futbolistes que van participar en el partit van anar a totes i es va veure un bon partit, amb ocasions per als dos equips, que van demostrar el seu nivell. Ni la selecció catalana ni la basca desmereixerien de les competicions oficials de la UEFA i de la FIFA. I per als que parlen de polítics i no d'esport, ahir al Camp Nou es commemoraven els cent anys del primer Catalunya-País Basc. La selecció espanyola va jugar per primer cop el 1920.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)