Editorial

L'EDITORIAL

Arda i Aleix Vidal, rotacions i competència

La gana acumulada en mig any sense jugar ha de permetre fer els descansos necessaris i afegir un extra de motivació en els titulars

Més de quatre mesos de competició, amb lliga, Champions, copa, supercopes i mundial de clubs, amb una nòmina que s'ha anat reduint a mesura que augmentava l'exigència competitiva i els homes destinats a donar descans no hi donaven una resposta prou satisfactòria a parer de Luis Enrique. La realitat del Barça des que va començar la temporada és que, excepte l'agradable consolidació de Sergi Roberto, la rotació que es preveia curta encara ho ha estat més pel seguit de lesions de durades i orígens diversos.

Divendres es va acabar la sanció de la FIFA al Barça per l'afer dels menors de planter. Dos períodes de mercat sense poder inscriure nous jugadors, ni en cas de lesió de llarga durada (el cas de Rafinha). I la prescripció de la sanció deslligarà de les seves amarres dos jugadors que s'han estat mig any sense jugar cap partit. De gana, en tenen molta d'acumulada i, ben encarrilada, ha de ser tan útil per esponjar les rotacions i incrementar-ne la qualitat –i en aquest aspecte, l'eliminatòria de copa contra l'Espanyol pot ser un banc de proves òptim– com per introduir un element de competència afegit al mig del camp i a la banda dreta. És fàcil imaginar que Alves, Busquets, Iniesta o Rakitic puguin necessitar agafar aire per al semestre en què es juguen els títols. També li aniria bé al trident, però aquesta és una qüestió tan delicada que costa molt d'abordar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)