Editorial

L'EDITORIAL

El Barça és el gran mal de Florentino

El gran problema de Florentino Pérez és que el seu mandat està coincidint amb l'era daurada del Barça i de Messi

Finalment, Florentino Pérez va prendre la seva decisió preferida per mirar de redreçar el rumb de l'equip i del club, fer fora l'entrenador de torn, en aquest cas el discutit Rafa Benítez. L'aposta per Zinedine Zidane estava cantada, ja que fitxar Mourinho hauria provocat una divisió letal en l'afició del club, que assisteix de moment impassible a una situació crítica.

El gran problema de Florentino i del Real Madrid en els darrers quinze anys no són tant els errors propis –que n'hi ha hagut, i molts– com els encerts del seu etern rival, el Barça. Els seus dos períodes a la presidència (2000-2006 i des del 2009 fins ara) han coincidit amb l'era daurada del club català, que en aquest temps ha guanyat quatre copes d'Europa i tres mundials de clubs, per citar només els títols internacionals.

Però no són els títols el que més mal ha fet al Madrid, sinó l'estil i la marca que ha aconseguit implantar el Barça en el món del futbol i que ha provocat una admiració universal que a la capital espanyola s'ha vist sempre com un menyspreu al considerat millor club del segle XX. Ni tan sols amb la famosa décima, el Madrid es va poder desprendre de dos estigmes que estan torturant l'entorn mediàtic del club, que l'equip que més bé juga a futbol és el Barça i que el millor jugador de tots els temps és Messi. L'error de deixar-se prendre Neymar en l'últim minut també va fer mal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)