Editorial

L'EDITORIAL

Aquest cop el Barça va saber com jugar

L'eliminatòria està encarrilada per al Barça però tots els protagonistes van coincidir ahir a dir que no estava resolta

El Barça va agafar ahir un important avantatge sobre l'Espanyol, (4-1) en l'anada dels vuitens de final de la copa, en un derbi molt intens que va tenir de tot: futbol, intensitat, polèmica, picabaralles i expulsions. Contràriament al que va passar dissabte passat en el partit de lliga al camp de l'Espanyol, anit el Barça sí que va saber com superar la intensitat del seu rival, que no va poder repetir la seva actuació. I això que ho va intentar. Fins i tot va marcar en la primera ocasió en què es va acostar a la porteria de Ter Stegen i fins que Messi va fer el 2-1 al límit del descans va estar dintre del partit.

Anit, però, el Barça va saber com jugar, va moure la pilota més ràpidament i va mostrar una motivació molt superior a la de dissabte. I quan el Barça aplega la intensitat i el joc, és molt difícil superar-lo. L'Espanyol no va poder fer res en la segona part i encara va sortir prou bé del Camp Nou, ja que amb dos expulsats, podia haver rebut un resultat molt pitjor en contra, ja que el Barça va tenir moltes ocasions i Pau López va ser el millor home de l'Espanyol. Ahir l'àrbitre no va ser tan condescendent com el de dissabte a Cornellà-el Prat i, futbol contra futbol, va tornar a quedar clar que l'Espanyol està molt lluny del que és capaç de fer el Barça. L'eliminatòria està encarrilada per al Barça però tots els protagonistes van coincidir ahir a dir que no estava resolta.