Editorial

L'EDITORIAL

Potser que tothom es tranquil·litzi

Està molt bé que els derbis hagin retrobat una rivalitat que semblava perduda, però no oblidem que, al capdavall, és futbol

Dimecres vinent, a Cornellà-el Prat, l'Espanyol i el Barça es veuran les cares per tercera vegada en dotze dies. El 0-0 de dissabte passat en la lliga al camp de l'Espanyol va començar a encendre els ànims i el 4-1 de dimecres al Camp Nou en l'anada dels vuitens de final de la copa va elevar la tensió fins a nivells que feia temps que no es veien. Dins i, especialment dimecres, fora del camp. Sortosament, hi ha una setmana de temps i un partit de lliga pel mig per intentar que els ànims dels uns i dels altres es refredin una mica.

Com a mínim, ahir no hi va haver cap dels protagonistes que afegís més llenya al foc. Només Pau López continuava intentant justificar la seva trepitjada a Messi com “una acció del joc”. El vicepresident de l'Espanyol, Rafael Entrena, va posar la dosi de seny que no va saber posar fa uns dies Joan Collet i va fer una crida a la calma, tot i que no es va poder estar de fer més retrets a la premsa.

Avui el comitè de competició es pronunciarà sobre el que va passar en el partit. Només cal desitjar que les possibles sancions no revifin les flames. Està molt bé que els derbis hagin retrobat una rivalitat que semblava perduda en els últims anys, però no oblidem que, al capdavall, es tracta de futbol i que hi ha molta gent que segueix els uns i els altres, que els té com a ídols i que en els últims dies hem vist moltes coses que no són precisament exemplars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)