Editorial

L'EDITORIAL

Que la trilogia de derbis acabi en pau

Els dos tècnics es van trobar i van fer una crida a la tranquil·litat, després de la tensió que es va viure en els dos primers partits

La trilogia de derbis entre l'Espanyol i el Barça es tancarà aquest vespre a Cornellà-el Prat amb el partit de tornada dels vuitens de final de la copa en què els culers defensaran contra els periquitos el 4-1 que van aconseguir en l'anada al Camp Nou. Els dos entrenadors, Constantin Galca i Luis Enrique, van recuperar ahir la trobada de tècnics –que no es va fer en els dos primers enfrontaments– i van fer una crida a la tranquil·litat, després de la tensió que es va viure en els dos primers partits, especialment el que es va jugar al Camp Nou.

Galca, entrenador local i que tindrà els aficionats al seu costat, va dir que esperava que l'afició i els jugadors se centressin únicament en el partit i oblidessin qualsevol altra cosa, i Luis Enrique, que el millor que podien fer els seus homes era afrontar el matx com si es tractés d'un partit únic.

Que hi hagi pau, doncs, aquesta nit al camp de l'Espanyol, a dins i a fora del terreny de joc, abans, durant i després del partit, i que la rivalitat que hi ha entre les dues entitats no traspassi cap ratlla que faci difícil tornar enrere. Després del partit d'avui, els dos equips tenen cada un una llarga temporada al davant, amb els seus reptes i els seus objectius. I la temporada vinent, i la següent, i l'altra, els dos equips es continuaran trobant als terrenys de joc. Per jugar a futbol. Com ha de ser.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)