Editorial

L'EDITORIAL

El campió recorre a l'ofici i se n'acaba sortint

Et fa la sensació que aquell partit ja l'has vist, i estàs molta estona pensant el pitjor

El Barça va encadenar ahir el partit número 24 sense perdre –19 victòries i 5 empats– en un partit a Màlaga en què hauria pogut perdre perfectament. Al contrari del que li va passar a Sevilla, on va caure tot i fer mèrits per obtenir un resultat millor, a València, a Cornellà-el Prat i al Camp Nou contra el Deportivo, tres partits que va empatar i que hauria pogut guanyar. Segur que ahir a la tarda molts aficionats culers van estar pensant en aquests partits mentre veien el que el seu equip estava fent a La Rosaleda. Et fa la sensació que aquell partit ja l'has vist, i estàs molta estona pensant el pitjor. I això que ahir Munic va marcar en la primera ocasió que el Barça es va acostar a la porteria de Kameni.

Ahir, però, els blaugrana van fer bona aquella dita que diu que els equips campions saben guanyar fins i tot quan juguen malament. El mateix entrenador del Barça ho va reconèixer, afirmant que guanyar havent jugat malament els reforçava. Però no està bé que el Barça mostri tant desencert, especialment al darrere, com el que va mostrar a Màlaga. Ahir l'equip de Luis Enrique va tenir ofici de campió i se'n va anar a dormir sent líder. Avui l'Atlético de Madrid rep el Sevilla i pot recuperar el primer lloc abans del gran duel de la jornada que ve al Camp Nou entre els equips de Luis Enrique i Simeone. Abans hi haurà la tornada dels quarts de final de la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)