Editorial

L'EDITORIAL

Amb tot a favor, però sense confiances

El Barça ja ha arribat a aquella fase de la temporada en què cada partit és clau per guanyar títols

El Barça afronta aquesta nit la tornada dels quarts de final de la copa contra l'Athletic de Bilbao amb un 1-2 a favor del partit d'anada jugat la setmana passada a San Mamés i, per tant, amb tot a favor per arribar a les semifinals de la competició. Luis Enrique, a més, podrà tornar a posar en joc el seu trident atacant. Entre problemes físics i sancions, Messi, Neymar i Luis Suárez no van poder pogut jugar junts en els dos últims partits. El tècnic també recupera Gerard Piqué al centre de la defensa, que bé que anirà tenint en compte el que es va veure a Màlaga. Els maldecaps per al tècnic asturià, però, estan al mig de camp. Tres homes d'aquesta zona, Iniesta, Busquets i Arda, han estat víctimes d'un procés febril que els ha impedit entrenar-se i fins a aquest matí, quan es faci pública la llista de convocats, no sabrem si poden o no jugar.

Sigui com sigui, el Barça hauria de superar l'eliminatòria contra l'Athletic. En els dos primers partits d'aquesta trilogia ja va demostrar la seva superioritat –tot i que molt condicionada en el 6-0 de la lliga–, i avui l'hauria de certificar un cop més. El Barça té dissabte un partit vital contra l'Atlético de Madrid en la lliga, però el d'avui contra els bascos també ho és si es vol seguir aspirant a guanyar la copa. El Barça ja ha arribat a aquella fase de la temporada en què cada partit és clau per guanyar títols. Una meravellosa complicació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)