Editorial

L'EDITORIAL

El moment de demostrar qui és el campió

Perquè el partit d'avui no decidirà la lliga però pot ajudar molt a guanyar-la l'equip que en surti victoriós

El duel d'aquesta tarda entre el Barça i l'Atlético de Madrid al Camp Nou és una gran oportunitat per a l'equip de Luis Enrique per demostrar qui és el campió i el líder de la lliga contra un dels aspirants al títol. Aquesta setmana, el Barça s'ha classificat per a les semifinals de la copa i l'Atlético n'ha quedat eliminat. Els últims dos partits del Barça han estat discrets, contra el Màlaga en la lliga i contra l'Athletic en la copa, en què va patir molt per la intensitat amb què els seus rivals van entrar en el partit i per les seves pròpies errades davant el que li van plantejar els seus rivals.

Avui contra l'Atlético el Barça haurà d'estar molt atent per evitar que no es repeteixi la història. L'equip de Simeone exigeix molt i el Barça ha de sortir a la gespa preparat i mentalitzat per al que li espera. És millor no temptar la sort contra l'Atlético i no haver de remuntar.

Luis Enrique disposarà aquesta tarda del trident. Neymar va rebre un fort cop contra l'Athletic però l'asturià va confirmar ahir que jugarà. El Barça ha de
recuperar el to físic i la precisió de setmanes enrere. Perquè el partit d'avui no decidirà la lliga però pot ajudar molt a guanyar-la l'equip que en surti victoriós. Especialment si és el Barça, que té un partit pendent.

I en la copa, el Barça de les haurà amb el València per un lloc en la final. I amb la tornada a Mestalla. El calendari de bojos continua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)