Editorial

L'EDITORIAL

El desgast passa factura a tothom

L'equip no brilla en aquesta fase de la temporada, però el rendiment del trident ofensiu és excepcional

Els seguidors del Barça han de ser conscients que l'equip de Luis Enrique està afrontant un calendari que l'obliga a un desgast físic tan enorme que es fa difícil, ara mateix, que els jugadors puguin desplegar tot el talent sobre el camp. Encadenar dues eliminatòries en la copa contra rivals tan durs com l'Espanyol i l'Athletic i haver de mantenir el nivell en la lliga per evitar que el Real Madrid i l'Atlético retallin distàncies és un desafiament que l'equip, de moment, ha superat amb nota. El joc no està brillant en aquesta fase de la temporada, però el rendiment del trident que formen Suárez, Messi i Neymar és fins i tot superior al de la temporada passada.

L'avantatge que té l'equip en la lliga, però, no és ni de bon tros definitiu, sobretot si fem un cop d'ull al calendari del febrer, encara més dur que el del gener. Vuit partits en 28 dies incloent l'estrena en les eliminatòries directes en la lliga de campions al camp de l'Arsenal (dia 23).

Hi haurà el famós partit pendent de la lliga contra l'Sporting (17), els dos partits de la copa contra el València (3 i 10) i partits de lliga fora de casa contra equips que s'hi juguen la permanència, al camp del Llevant (7) i al camp de Las Palmas (20) i a casa contra rivals en un gran moment de forma, el Celta (14) i el Sevilla (28). És molt aviat per dir, doncs, que s'ha guanyat alguna cosa. Tocarà suar i patir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)