Editorial

L'EDITORIAL

Sense regal de Reis per a Luis Enrique

La junta desoirà per criteris econòmics la recomanació d'un tècnic que ha guanyat cinc títols de sis possibles

Sembla que el Barça finalment no aprofitarà el mercat d'hivern per reforçar el primer equip, tot i que l'entrenador, Luis Enrique, demanava un suport auxiliar per a una plantilla que es jugarà en pocs mesos els tres grans títols de la temporada. La negociació de la junta, atrapada pels seus propis compromisos econòmics, amb el Celta per Nolito va ser fallida i això pot posar en risc els objectius esportius. És el que es desprèn de les declaracions de Luis Enrique, que ha donat a entendre més d'una vegada que necessita un davanter més per no cremar totes les naus, o sigui Neymar, Messi i Suárez.

Tot i que s'ha imposat la idea de la junta de no fitxar, el Barça és capaç de continuar guanyant títols, però l'exigència des de dalt potser ha de baixar un graó perquè s'ha desoït la recomanació d'un entrenador que t'ha donat cinc dels últims sis títols –inclòs el segon triplet de la història–. Que no hagi arribat cap jugador al primer equip contrasta amb el fitxatge indiscriminat de jugadors per al filial, que ni de bon tros estava complint el que mínimament se li exigia. Així doncs, s'ha reforçat el segon equip amb jugadors en totes les files i s'han imposat els criteris econòmics en el primer equip, que és el que realment compta. Al costat de la possibilitat d'un altre triplet, un hipotètic descens del Barça B a tercera divisió no és res. Les prioritats han d'estar més clares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)