Editorial

L'EDITORIAL

Conseqüències penals i també esportives

El Madrid hauria de perdre els títols i la lògica diu que, més que ser per al Barça, haurien de quedar deserts

El doblet del Real Madrid en les competicions espanyoles de bàsquet de la temporada passada està en qüestió. Ja fa temps que es va destapar que els passaports de Guinea Equatorial de Marcus Slaughter (Real Madrid) i Andy Panko (Fuenlabrada) de la temporada 2014/15 tenien el mateix número. Ahir, una informació de La Vanguardia revelava que les autoritats guineanes afirmen que aquests passaports “no són legals sinó falsificats”. Aquesta confirmació va destapar la caixa dels trons, i tant l'ACB com el FC Barcelona –subcampió de la lliga i la copa la temporada passada– van anunciar la seva intenció de personar-se en el procés penal, ja que el Barça es considera “part perjudicada”.

Marcus Slaughter hauria jugat en condició irregular la copa i durant la fase regular de la lliga –no en el play-off–. Per tant, el Real Madrid hauria comès alineació indeguda en les dues competicions i hauria de perdre tots els partits que va guanyar amb Slaughter. En la copa, hauria d'implicar directament la pèrdua del títol i en la lliga, que la classificació de la fase regular fos una altra i, per tant, que hi hagués uns altres aparellaments en les eliminatòries pel títol. Tant en la lliga com en la copa, la final va ser Real Madrid-Barça, però hi ha molts més equips perjudicats. El Madrid hauria de perdre els dos títols i la lògics diu que, més que guanyar-los el Barça, haurien de quedar deserts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)