Editorial

L'EDITORIAL

Les waterpolistes entren en joc

Per primer cop tres equips catalans juguen la màxima competició europea de waterpolo

Tres equips catalans, el CN Sabadell, el CN Mataró i el CN Sant Andreu, disputen per primer cop plegats l'Eurolliga femenina de waterpolo, la màxima competició europea de clubs. I tots tres ho fan amb fermes aspiracions de superar la primera fase i de classificar-se per jugar els quarts de final. El CN Sabadell, campió d'Europa en tres ocasions (2010/11, 2012/13 i 2013/14) vol recuperar el títol que li va prendre l'Olympiacòs grec la temporada passada, mentre que el CN Mataró i el CN Sant Andreu volen continuar creixent, també a Europa. Si tots tres passen als quarts de final –el Sabadell i el Mataró comparteixen grup a Lilla i el Sant Andreu és amfitrió–, el fet històric del que ara parlem s'engrandiria notablement.

Els equips de waterpolo catalans són els últims dels vuit conjunts catalans que aquesta temporada participen en les màximes competicions europees de clubs, tot un rècord en la història de l'esport català. El FC Barcelona és en els quarts de final en el futbol –que jugarà al març contra el PSG–; l'Spar Citylift Girona està tancant una Eurolliga de bàsquet en què ha guanyat quatre partits i el Palau de Plegamans, el Voltregà i el Manlleu es juguen aquest cap de setmana ser en la final a quatre de la copa d'Europa d'hoquei sobre patins. Tot plegat, una bona mostra de la feina ben feta pels clubs catalans, també en l'esport femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)